BIN-bericht van 14/07/2015 om 13u55

Dit is een BIN-bericht van de Politiezone Maldegem op dinsdag 14 juli om 13u55. Wij kregen zopas melding van een verdacht voertuig waarbij de inzittenden zich uitgeven als lieden die werken voor het liefdadig initiatief ‘Vergroot de hoop en verklein de kanker’. Betrokkenen verplaatsen zich met een blauwe, lichte vrachtwagen Ford Transit met Belgische nummerplaat 1KPV663. Deze personen werken niet voor het liefdadig initiatief, dus de taxus die ze komen snoeien komen niet ten goede van de liefdadige instelling. Dus gelieve bij het aantreffen of het zien van dit voertuig onze politiediensten te verwittigen. Wij danken u.

2 gedachtes over “BIN-bericht van 14/07/2015 om 13u55”

  1. Ik heb vandaag, 7 september 2015 deze personen aan mijn deur gehad met dat voertuig en nummerplaat (vandaar dat ik bij jullie bericht kom, via Google ),:ik woon in Drongen bij Gent.
    Iemand belde aan en vroeg om te mogen snoeien voor het kanker fonds, voor mij was dat ok maar na 5 min zei hij dat zijn haagschaar defect was en is weer vertrokken. Hij zei dat hij nog terug komt. Ik heb er geen probleem mee dat iemand mijn haag gratis komt snoeien, maar ik had graag geweten of die personen nog van andere feiten verdacht worden? Anders contacteer ik morgen de lokale politie van Drongen wel eens
    Alvast bedankt.
    Ps: mijn bewakingscamera heeft een foto genomen van de man en bestelwagen.

  2. Beste heer Kimpe, U kunt hiervan best zo snel mogelijk de lokale politie van Drongen op de hoogte brengen.
    Vr. Groeten, Peter Van Hecke – BIN Maldegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.