BIN-bericht van 11/06/2015 om 15u45

Dit is een BIN-bericht van de Politie Maldegem op donderdag 11 juni om 15u45. We zijn zopas in kennis gesteld van verdachte gedragingenin Maldegem in de Buurtstraat. Een persoon meldde zich bij private personen aan een woning aan en gaf zich uit voor een werknemer van FOD Economie. De bewoners kregen argwaan door de vraagstelling van de persoon. Toen ze hem confronteerden met het feit dat ze niet geloofden dat hij voor FOD werkte, heeft hij het op een lopen gezet na een kleing handgemeen. De bewoners hebben de kentekenplaat kunnen acteren als 1 EUF 970 en dat is afgeleverd voor een Volkswagen Golf. Wanneer u deze persoon of dit voertuig zou aantreffen, gelieve onze diensten te verwittigen. Dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *