BIN-bericht van 19/03/2015 om 10u28

CIC Oost-Vlaanderen meldkamer Federale Politie, 10u28. Gelieve inzake verdachte handelingen, mogelijk inbrekers, nazicht te doen of de huizen en aanhorigheden slotvast zijn. En gelieve ook uit te kijken naar 2 manspersonen, een persoonsbeschrijving volgt. Eerste verdachte, groot gestalte, man, vrij brede schouders, blanke huidskleur, kaal, drager van een blauwe jeansbroek, witte Nike sportschoenen en een zwarte pilootvest. Tweede verdachte, grote persoon, magere lichaamsbouw, mannelijk, mogelijks van vreemde origine – type Roemeen / Oostblokker, zwarte haarkleur en deze was drager van een grijze werkbroek en een zwarte pullover. Bij opmerken van de 2 verdachten, gelieve onverwijld 101 in te lichten. De verdachte handelingen naar aanleiding van een inbraakalarm vonden plaats in Maldegem omgeving Brielwegel. Einde van dit bericht om 10u30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *