Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/1/f/binmaldegem.be/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Nieuwsbrief BIN Maldegem
BIN Maldegem

BIN MALDEGEM

www.binmaldegem.be

Geacht BIN-lid,
Beste abonnee,

Graag stellen wij u onze allereerste BIN-nieuwsbrief voor.

Op regelmatige tijdstippen ontvangt u van ons reeds telefonische BIN-berichten. Wij willen echter nog beter met u communiceren. Daarom zult u in de toekomst ook niet-dringende berichten via SMS en deze nieuwsbrief ontvangen. Wij nodigen u graag uit om ook even een kijkje te nemen op onze volledig vernieuwde website www.binmaldegem.be.

Uiteraard doen wij dit alles maar met 1 bedoeling: u en onze gemeente wapenen tegen dieven en inbrekers want...

Aan een veilig en leefbaar Maldegem werken we samen!

Vriendelijke groeten,

De stuurgroep van BIN Maldegem

---
Inbreker

Een inbraak voorkomen is beter dan slachtoffer worden van een inbraak. Eenvoudige voorzorgsmaatregelen en een aantal bouwkundige ingrepen kunnen de inbrekers tegenhouden. Als er toch wordt ingebroken, waarschuw dan in ieder geval de politie en je verzekeringsagent.

Profiel van de inbreker

De meeste inbrekers zijn actief bij afwezigheid van de bewoner(s). Het risico op inbraak is het hoogst in de namiddag en in het tweede deel van de nacht. Het is dus belangrijk om ook bij daglicht je woning te beveiligen.

In circa 70% van de gevallen komt de inbreker langs de achterzijde van de woning, waar de beveiliging vaak het zwakst is. Hij heeft altijd haast en schuwt lawaai en licht. De pakkans is dan immers groter. Het is dan ook uitzonderlijk dat

Meer lezen.

---
---