Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/1/f/binmaldegem.be/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Doe je mee aan de BIN-wandeling in Kleit?

Inschrijven voor de BIN-wandelingen

Vanaf maart organiseert het buurtinformatienetwerk BIN Maldegem in iedere dorpskern van Maldegem éénmalige gratis BIN-wandelingen op donderdagavond. De bedoeling is dat inwoners van onze gemeente in groepjes van 40 samen met een politieagent op stap gaan om onveilige situaties te herkennen in hun eigen woonomgeving. Op die manier wil BIN Maldegem verder inzetten op een veiliger Maldegem.

Sinds 2017 zijn er merkbaar minder inbraken in onze gemeente maar we mogen niet op onze lauweren rusten. Inbrekers en dieven liggen steeds op de loer en slaan toe op de meest onverwachte momenten.

De eerste wandeling vindt plaats te Kleit op donderdag 15 maart en start om 19u30 op het Plein (splitsing Urselweg-Kleitkalseide).

Wie wil deelnemen aan de gratis BIN-wandelingen, dient zich op voorhand in te schrijven. Dit kan via het formulier hieronder of telefonisch bij Marleen Braet op het nummer 0478/979053. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

Klik hier om je in te schrijven voor de BIN-wandeling